Er zijn steeds meer gasten met specifieke dieetbeperkingen. Daarnaast is het door wetgeving verplicht geworden om allergenen informatie te verstrekken op je menukaart. Via Online Menukaart was het al mogelijk om allergenen informatie toe te voegen aan je menukaart, echter kon je...
Het zijn op dit moment vreemde tijden voor de horeca. Net als bij alle andere horecaondernemers was het bij ons de afgelopen tijd een stukje rustiger. We hebben dit moment aangegrepen om Online Menukaart te voorzien van een volledig nieuw design. Met dit nieuwe design kunnen wij...
We zijn continu bezig met het verbeteren van Online Menukaart. Hierbij staan wij open voor jullie feedback. Onlangs kregen wij het verzoek van verschillende klanten om het mogelijk te maken om beschrijvingen over meerdere regels te kunnen spreiden. We hebben goed nieuw...
De traditionele menukaart veranderd. Als horecaondernemer heb je tegenwoordig niet alleen meer te maken met vlees, vis of vegetarische gerechten. Anno 2020 zijn vegan gerechten op de menukaart namelijk een absolute must. Waarom? In dit artikel lees je precies...
Een nieuw jaar en dat betekent dat je ook weer moet gaan nadenken over een nieuwe menukaart! Komt dat even goed uit. We hebben namelijk een aantal verbeteringen doorgevoerd aan onze menukaart editor. Hierdoor is het voor jou nog eenvoudiger geworden om een menukaart te ontwerpen...
Steeds meer horecazaken ontdekken de voordelen van OnlineMenukaart. Het ontwerpen en beheren van je menukaart was nog nooit zo eenvoudig. Voortdurend proberen we onze dienstverlening te verbeteren. Daarom hebben we vandaag een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan onze menukaart...
We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan onze menukaart editor. We zijn dan ook heel blij en trots om te kunnen delen dat we vanaf vandaag officieel live zijn. De afgelopen tijd hebben de eerste testgebruikers al met onze menukaart editor kunnen werken, maar vanaf vandaag...
De prijzen in de horeca stijgen elk jaar, maar volgens ABN AMRO zullen de prijzen in 2020 nog iets verder oplopen. De oorzaak hiervan is de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Via deze wet wil de overheid vaste contracten aantrekkelijker maken. Werkgevers die veel flexibele werkvormen aa...
Ondernemen is vooruitzien en inspelen op een veranderende behoefte. Maar wat zijn nu de laatste trends op het gebied van menukaarten in de horeca? We vertellen je meer over 5 trends die wij steeds vaker zien terugkomen.Bewust en gezond uit etenGezondheid is een veelbesproken them...
Zie een menukaart als het visitekaartje van je restaurant. Een goede menukaart moet namelijk naadloos aansluiten op de sfeer van je restaurant. Je zou het niet denken, maar een slechte menukaart kan een negatieve invloed hebben op de ervaring van je gasten en je omzet. Een goede...