Nieuwe allergenen iconen Lees meer →

Nieuwe updates: een fris begin van 2020

Nieuwe updates: een fris begin van 2020

Een nieuw jaar en dat betekent dat je ook weer moet gaan nadenken over een nieuwe menukaart! Komt dat even goed uit. We hebben namelijk een aantal verbeteringen doorgevoerd aan onze menukaart editor. Hierdoor is het voor jou nog eenvoudiger geworden om een menukaart te ontwerpen via Online Menukaart. In deze blog bespreken we de grootste veranderingen.

 

Je kunt nu eenvoudig allergenen informatie toevoegen

We hebben veel feedback van jullie ontvangen en de meest gevraagde functionaliteit was toch wel het kunnen toevoegen van allergenen informatie. Je kunt nu per gerecht aangeven of iets bijvoorbeeld vegetarisch of glutenvrij is. Je kunt op dit moment kiezen uit de volgende iconen: Gluten, Lactose, Organisch, Pittig, Vegan en Vegetarisch. Daarnaast kun je zowel de achtergrond- als de voorgrondkleur van het icoontje aanpassen. Ook kun je de naamgeving van het icoontje veranderen. Wil je het Vegan icoon gebruiken om vegetarische gerechten te markeren? Geen probleem, je kan het zelf eenvoudig aanpassen.

 

 

De menukaart editor is nóg sneller

We hebben een aantal stappen in het ontwerpproces versimpeld. Hierdoor is het mogelijk om nog sneller gerechten óf nieuwe secties toe te voegen. Het is kleine wijziging met een groot effect. Voordat we het live hebben gezet hebben we een aantal bestaande klanten gevraagd om het proces te testen. Het effect was positief. Het maken van een menukaart is ongeveer 15% sneller geworden. 

 

 

3 nieuwe thema’s

Als de kers op de taart hebben we ook 3 nieuwe thema’s toegevoegd, namelijk Gastro, Vino en Puur.  We hebben bewust gekozen om een aantal minimalistische menukaarten toe te voegen. We zien dat dit steeds meer gebruikt wordt in restaurants en eetcafés. Echter is het nog steeds mogelijk om de kleuren van deze thema’s aan te passen. Dus vind je het thema mooi, maar wil nét dat beetje meer pit toevoegen? Geen probleem! Jij bepaalt de kleur.

 

Nog meer functionaliteiten?

Heb je in de tussentijd vragen voor ons of mis je bepaalde functionaliteiten? Stuur dan een mailtje naar info@onlinemenukaart.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terug naar blog

© 2023 Onlinemenukaart.nl