Nieuwe allergenen iconen Lees meer →

Koffiebar menukaart maken

Een koffiebar heeft behoefte aan een aantrekkelijke menukaart. Dit geeft je als barista de mogelijkheid om diverse koffiespecialiteiten en lekkernijen op een unieke manier te kunnen presenteren. Een menukaart met een uniek design en huisstijl draagt bij aan de totaalbeleving van jouw gasten. Daarnaast verhoogt het de omzet van jouw koffiebar.

Online Menukaart Maken
Koffiebar menukaart

Menukaart in huisstijl ontwerpen voor een koffiebar

Een stijlvolle menukaart is belangrijk. Zeker als barista of eigenaar van een koffiebar. Zo laat je jouw gasten op uniek wijze kennismaken met de koffiespecialiteiten die je te bieden hebt. Dat kan een romige cappuccino zijn, een perfect bereide latte macchiato of een smakelijke versnapering. Op Online Menukaart maak je aan de hand van een handige editor de menukaart die jouw koffiebar nodig heeft. Natuurlijk met het thema dat je wenst én in de kleuren die passen bij jouw huisstijl.

Gratis uitproberen

Het mooie van Online Menukaart is dat je het gratis kunt uitproberen. Je hoeft pas te betalen op het moment dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Kies uit 9 thema's

Kies het ontwerp dat past bij jouw zaak! Je hebt keuze uit 9 unieke thema’s die geschikt zijn voor elk type zaak.

Gerechten en dranken toevoegen

Met onze intuïtieve menukaart editor voeg je eenvoudig gerechten, dranken en de bijbehorende prijzen aan je menukaart toe.

Eenvoudig kleuren aanpassen

Je menukaart moet natuurlijk aansluiten op de stijl van jouw zaak. Je hebt de vrijheid om de kleuren van je menukaart ontwerp naar eigen wens aan te passen.

Exporteren en printen

Tevreden met je menukaart? Na betaling kun je jouw menukaart exporteren naar een PDF-bestand. Dit bestand kun je zelf printen of naar de drukker sturen.

Publiceren op je website

Via een simpele koppeling kun je ervoor zorgen dat jouw menukaart ook automatisch zichtbaar is op je website.

Zelf een menukaart ontwerpen en printen voor een koffiebar

Met de online editor van Online Menukaart hoef je geen professioneel ontwerper in de hand te nemen voor het maken van een koffiebar menukaart. Door gebruik te maken van onze menukaart editor, kun je binnen enkele stappen zelf een mooie menukaart maken voor jouw koffiebar. Thema’s en kleuren pas je makkelijk zelf aan. Dat geldt ook voor het toevoegen van dranken. Wil je later toch een aanpassing maken of nieuwe specialiteiten toevoegen? Ook dat doe je eenvoudig met onze online menukaart editor. De koffiebar menukaart wordt in hoge resolutie geëxporteerd zodat jij deze zelf kunt printen. Je kunt er ook voor kiezen om je menukaart door een drukkerij te laten printen.

Klaar om te starten?

Al reeds 1000'en zaken gingen je voor

© 2023 Onlinemenukaart.nl