Nieuwe allergenen iconen Lees meer →

Hotel menukaart maken

Maak indruk op jouw gasten met een unieke menukaart. Volledig afgestemd op het interieur of de huisstijl van jouw hotel. Met onze menukaarten voor hotels maak je de beleving compleet én verhoog je de omzet op een eenvoudige manier.

Online Menukaart Maken
Hotel menukaart

Eenvoudig online menukaart ontwerpen voor een hotel

Als hotel kun je niet zonder een goede menukaart. Een goed design én een logische indeling zijn daarbij een must. De menukaart van jouw hotel moet immers uitnodigend zijn. Via Online Menukaart ontwerp je binnen enkele stappen jouw unieke menukaart. Daarvoor heb je geen grafisch ontwerper nodig. Op onze website vind je verschillende thema’s die je geheel naar wens kunt aanpassen. Zo ontwerp je snel een menukaart die perfect past bij de huisstijl van jouw hotel.

Gratis uitproberen

Het mooie van Online Menukaart is dat je het gratis kunt uitproberen. Je hoeft pas te betalen op het moment dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Kies uit 9 thema's

Kies het ontwerp dat past bij jouw zaak! Je hebt keuze uit 9 unieke thema’s die geschikt zijn voor elk type zaak.

Gerechten en dranken toevoegen

Met onze intuïtieve menukaart editor voeg je eenvoudig gerechten, dranken en de bijbehorende prijzen aan je menukaart toe.

Eenvoudig kleuren aanpassen

Je menukaart moet natuurlijk aansluiten op de stijl van jouw zaak. Je hebt de vrijheid om de kleuren van je menukaart ontwerp naar eigen wens aan te passen.

Exporteren en printen

Tevreden met je menukaart? Na betaling kun je jouw menukaart exporteren naar een PDF-bestand. Dit bestand kun je zelf printen of naar de drukker sturen.

Publiceren op je website

Via een simpele koppeling kun je ervoor zorgen dat jouw menukaart ook automatisch zichtbaar is op je website.

Online menukaart maken voor jouw hotel of horeca onderneming

Door gebruik te maken van onze online menukaart editor, heb je geen professionele designer meer nodig. Een mooie hotel menukaart maak je namelijk eenvoudig zelf. Ons systeem biedt je de mogelijkheid om de menukaart op elk gewenst tijdstip aan te passen. Bijvoorbeeld als je jouw menukaart wilt voorzien van seizoensgerechten of als je een wijnkaart wilt toevoegen. Jouw unieke ontwerp wordt in hoge resolutie geprint of geëxporteerd. Zo kun je jouw hotel menukaart ook eenvoudig laten drukken bij een drukkerij. Uiteraard kun je de menukaart ook zelf printen.

Klaar om te starten?

Al reeds 1000'en zaken gingen je voor

© 2023 Onlinemenukaart.nl