Nieuwe allergenen iconen Lees meer →

Restaurant menukaart maken

Met onze online menukaart editor voor restaurants presenteer je dranken, gerechten en wijnen op een perfecte manier. Daarmee zorg je voor een uitstekende eerste indruk op jouw gasten. Natuurlijk geheel in de huisstijl van jouw horeca onderneming.

Online Menukaart Maken
Restaurant menukaart

Snel en makkelijk online menukaart ontwerpen voor een restaurant

Een aansprekende menukaart is een must voor elk restaurant. Zo laat je als horecaondernemer niets aan het toeval over als het aankomt op de presentatie van de gerechten. Een restaurant menukaart moet informatief en overzichtelijk zijn, maar natuurlijk ook uitnodigend. Via Online Menukaart ontwerp je zelf eenvoudig een menukaart voor jouw restaurant. Daarbij heb je de keuze uit verschillende designs. Met de online menukaart editor pas je het door jouw gekozen thema eenvoudig aan, zodat je deze helemaal kunt afstemmen op de interieurstijl of de huisstijl van jouw restaurant.

Gratis uitproberen

Het mooie van Online Menukaart is dat je het gratis kunt uitproberen. Je hoeft pas te betalen op het moment dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Kies uit 9 thema's

Kies het ontwerp dat past bij jouw zaak! Je hebt keuze uit 9 unieke thema’s die geschikt zijn voor elk type zaak.

Gerechten en dranken toevoegen

Met onze intuïtieve menukaart editor voeg je eenvoudig gerechten, dranken en de bijbehorende prijzen aan je menukaart toe.

Eenvoudig kleuren aanpassen

Je menukaart moet natuurlijk aansluiten op de stijl van jouw zaak. Je hebt de vrijheid om de kleuren van je menukaart ontwerp naar eigen wens aan te passen.

Exporteren en printen

Tevreden met je menukaart? Na betaling kun je jouw menukaart exporteren naar een PDF-bestand. Dit bestand kun je zelf printen of naar de drukker sturen.

Publiceren op je website

Via een simpele koppeling kun je ervoor zorgen dat jouw menukaart ook automatisch zichtbaar is op je website.

Zelf een menukaart maken voor een restaurant of horeca onderneming

Je voorziet jouw restaurant menukaart eenvoudig van het gewenste ontwerp door gebruik te maken van onze online menukaart editor. Zodra je klaar bent met het ontwerpen van jouw restaurant menukaart, wordt het ontwerp automatisch opgeslagen. Zo kun je later eenvoudig aanpassingen doorvoeren. Bijvoorbeeld als je gerechten op de kaart wilt toevoegen of wijzigen. De door jou ontworpen menukaart kun je uiteraard eenvoudig exporteren en printen in hoge kwaliteit. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het design te laten drukken door een drukkerij.

Klaar om te starten?

Al reeds 1000'en zaken gingen je voor

© 2023 Onlinemenukaart.nl