Nieuwe allergenen iconen Lees meer →

Catering menukaart maken

Voor een catering service is een goede menukaart van groot belang. Op deze manier kun je gerechten op een efficiënte wijze presenteren aan jouw gasten. Dit voorziet jouw catering service van een professionele uitstraling. Daarnaast zorgt een mooie menukaart ervoor dat je jouw omzet eenvoudig kunt verhogen.

Online Menukaart Maken
Catering menukaart

Online menukaart voor een catering bedrijf ontwerpen en printen

Een goede menukaart is hét visitekaartje van een cateringbedrijf. Een menukaart helpt je immers bij het verkopen van gerechten. Een menukaart in de kleuren en huisstijl van jouw cateringbedrijf draagt tevens bij aan een goede eerste indruk. Via onze website kun je met onze een handige menukaart editor zelf een menukaart voor jouw cateringbedrijf ontwerpen.

Gratis uitproberen

Het mooie van Online Menukaart is dat je het gratis kunt uitproberen. Je hoeft pas te betalen op het moment dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Kies uit 9 thema's

Kies het ontwerp dat past bij jouw zaak! Je hebt keuze uit 9 unieke thema’s die geschikt zijn voor elk type zaak.

Gerechten en dranken toevoegen

Met onze intuïtieve menukaart editor voeg je eenvoudig gerechten, dranken en de bijbehorende prijzen aan je menukaart toe.

Eenvoudig kleuren aanpassen

Je menukaart moet natuurlijk aansluiten op de stijl van jouw zaak. Je hebt de vrijheid om de kleuren van je menukaart ontwerp naar eigen wens aan te passen.

Exporteren en printen

Tevreden met je menukaart? Na betaling kun je jouw menukaart exporteren naar een PDF-bestand. Dit bestand kun je zelf printen of naar de drukker sturen.

Publiceren op je website

Via een simpele koppeling kun je ervoor zorgen dat jouw menukaart ook automatisch zichtbaar is op je website.

Catering menukaart maken en printen

Als je zelf een menukaart wilt maken voor jouw catering bedrijf, dan heb je bij Online Menukaart de keuze uit heel veel verschillende thema’s en kleuren. Daardoor kun je de menukaart dus ook eenvoudig afstemmen op de huisstijl of de uitstraling van een evenement. Met de online menukaart editor voeg je eenvoudig gerechten toe en pas je kleuren aan. Natuurlijk kun je deze later ook weer wijzigen als dat nodig is. Jouw zelf ontworpen menukaart kun je exporteren en printen in hoge kwaliteit. Je bent dus altijd zeker van een professioneel eindresultaat.

Klaar om te starten?

Al reeds 1000'en zaken gingen je voor

© 2023 Onlinemenukaart.nl