Eenvoudig een menukaart ontwerpen

Maak vandaag nog een menukaart met onze handige tool. Wij zorgen ervoor dat jouw menukaart er smakelijk uit komt te zien. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk dan nu de onderstaande video.

01

Unieke designs voor elke zaak


Geef je menukaart een professionele uitstraling. Kies uit 9 mooie thema’s die je zelf eenvoudig kunt aanpassen. Je maakt dus in paar stappen een unieke menukaart voor jouw zaak.

02

Eenvoudig in gebruik


Met onze intuïtieve tool is het maken van een menukaart binnen een handomdraai gebeurd. Voeg gerechten en dranken toe, pas eenvoudig de volgorde aan óf maak wijzigingen met een simpele muisklik. Het maken van een menukaart was nog nooit zo makkelijk.

03

Printen in topkwaliteit


Jouw menukaart is meer dan een stukje papier. Daarom zorgen wij ervoor dat je jouw menukaart kunt printen in topkwaliteit. Je kunt met onze exportbestanden namelijk terecht bij een drukkerij, zoals bijvoorbeeld Drukwerkdeal. Uiteraard kun je de menukaarten ook zelf printen.

Online Menukaart unieke menukaarten

Maak het uniek


Je wilt natuurlijk dat jouw menukaart uniek is. Dit begint al bij het kunnen toevoegen van je eigen logo op de menukaart, maar je kunt het nog unieker maken. Je hebt namelijk de mogelijkheid om de kleuren van onze thema’s eenvoudig aanpassen. Zo maak je een unieke menukaart en zorg je ervoor dat de menukaart perfect aansluit op jouw restaurant, cafe, hotel of feest!

Online Menukaart flexibele menukaarten

De ultieme flexibiliteit


Jij bepaalt zelf hoe je menukaart eruit komt te zien. Wil je geen eurotekens op je menukaart? Geen enkel probleem! Je past het aan met een muisklik. In onze editor vind je verschillende functionaliteiten waarmee je jouw menukaart naar eigen wens kunt ontwerpen. Zo kun je bijvoorbeeld ook aangeven of er bepaalde allergenen in een gerecht zitten. Elke periode komen er weer nieuwe functionaliteiten bij. Via onze nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte!

Klaar om te starten?

Al reeds 1000'en zaken gingen u voor

  • Creëer een unieke menukaart
  • Simpel én snel ontwerpen
  • Exporteren in hoge kwaliteit
  • Gratis uitproberen
Online Menukaart heeft het voor ons restaurant veel gemakkelijker gemaakt om onze menukaart te onderhouden.
Cafe Cliniq