Nieuwe allergenen iconen Lees meer →

Eenvoudig een menukaart
ontwerpen

Maak vandaag nog een menukaart met onze handige tool. Wij zorgen ervoor dat jouw menukaart er smakelijk uit komt te zien. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk dan nu de onderstaande video.

Kies een thema

Geef je menukaart een professionele uitstraling. Kies uit 9 mooie thema’s die je zelf kunt aanpassen. In een paar eenvoudige stappen maak je een unieke menukaart voor jouw zaak.

 • Keuze uit 9 thema's

  Voor elk type zaak hebben wij een geschikt menukaart ontwerp. Op dit moment kun je kiezen uit 9 verschillende thema’s. Daarnaast voegen wij periodiek nieuwe thema’s toe.

 • Verschillende sectie stijlen

  Elk ontwerp is uniek, maar binnen het ontwerp heb je de mogelijkheid om een sectie (bijv. voorgerechten) te voorzien van een aparte stijl. Hierdoor is elke menukaart uniek.

 • Eigen kleuren

  Jouw zaak is uniek. Om deze reden heb je de mogelijkheid om de kleuren van onze thema’s aan te passen zodat het ontwerp naadloos aansluit op de stijl van jouw zaak.

Menukaart ontwerpen
Menukaart ontwerp

Maak je menukaart

Met onze intuïtieve editor is het maken van een menukaart binnen een handomdraai gebeurd. Voeg gerechten en dranken toe, pas eenvoudig de volgorde aan óf maak wijzigingen met een simpele muisklik. Het maken van een menukaart was nog nooit zo makkelijk

 • Gerechtenkaart

  Je kunt gerechten eenvoudig toevoegen. Je kunt elk gerecht voorzien van een beschrijving en een prijs. Binnen no-time heb je al jouw gerechten toegevoegd.

 • Drankenkaart

  Je kunt ook dranken toevoegen in onze editor. Hierbij heb je ook de mogelijkheid om een extra prijskolom toe te voegen. Wel zo handig wanneer je een wijnkaart hebt met een prijs per glas en fles.

 • Allergenen

  Per gerecht of drankje op je menukaart heb je de mogelijkheid om aan te geven of het allergenen bevat. Je kunt kiezen uit de volgende iconen: Gluten, Lactose, Organisch, Pittig, Vegan en Vegetarisch.

Menukaart online ontwerpen
Menukaart ontwerpen gratis

Exporteren en publiceren

Jouw menukaart is meer dan een stukje papier. Daarom zorgen wij ervoor dat je jouw menukaart kunt printen in topkwaliteit. Je kunt met onze exportbestanden namelijk terecht bij een drukkerij, zoals bijvoorbeeld Drukwerkdeal. Uiteraard kun je de menukaarten ook zelf printen. Ook bieden we je de mogelijkheid om je menukaart eenvoudig toe te voegen aan je website.

 • Exporteer in hoge kwaliteit

  Na betaling kun je jouw menukaart exporteren naar een PDF bestand. Je kunt er voor kiezen om dit zelf te printen of om het bestand door te sturen naar een drukkerij.

 • Verschillende papierformaten

  Je kunt jouw menukaart exporteren in het A4 of het A5 formaat. Daarnaast zullen wij andere papierformaten in de toekomst mogelijk maken.

Menukaart ontwerpen programma
Menukaart drukken

Klaar om te starten?

Al reeds 1000'en zaken gingen je voor

© 2023 Onlinemenukaart.nl