Eenvoudig een menukaart ontwerpen

Maak vandaag nog een menukaart met onze handige tool. Wij zorgen ervoor dat jouw menukaart er smakelijk uit komt te zien. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk dan nu de onderstaande video.

01

Unieke designs voor elke zaak


Geef je menukaart een professionele uitstraling. Kies uit 6 mooie thema’s die je zelf eenvoudig kunt aanpassen. Je maakt dus in paar stappen een unieke menukaart voor jouw zaak.

02

Eenvoudig in gebruik


Met onze intuïtieve tool is het maken van een menukaart binnen een handomdraai gebeurd. Voeg gerechten en dranken toe, pas eenvoudig de volgorde aan óf maak wijzigingen met een simpele muisklik. Het maken van een menukaart was nog nooit zo makkelijk.

03

Printen in topkwaliteit


Jouw menukaart is meer dan een stukje papier. Daarom zorgen wij ervoor dat je jouw menukaart kunt printen in topkwaliteit. Je kunt met onze exportbestanden namelijk terecht bij een drukkerij, zoals bijvoorbeeld Drukwerkdeal. Uiteraard kun je de menukaarten ook zelf printen.

Menukaart ontwerpen

Klaar om te starten?


Vanaf €59 (excl. BTW) maak je al een unieke menukaart voor jouw zaak. Uiteraard kun je het eerst gratis uitproberen. Start vandaag nog!

  • Creëer een unieke menukaart
  • Simpel én snel ontwerpen
  • Exporteren in hoge kwaliteit
  • Gratis uitproberen