Nieuwe allergenen iconen Lees meer →

Nieuwe allergenen iconen

Allergenen iconen op je menukaart

Er zijn steeds meer gasten met specifieke dieetbeperkingen. Daarnaast is het door wetgeving verplicht geworden om allergenen informatie te verstrekken op je menukaart. Via Online Menukaart was het al mogelijk om allergenen informatie toe te voegen aan je menukaart, echter kon je slechts kiezen uit een beperkte iconen set. De afgelopen tijd ontvingen we diverse berichten van gebruikers met de vraag of wij meer allergenen iconen konden toevoegen aan onze menukaart editor. Op verzoek van jullie hebben we dit mogelijk gemaakt!

 

Nieuwe allergenen iconen

Dankzij onze update heb je nu de mogelijkheid om alle wettelijk verplichte allergenen iconen toe te voegen aan je menukaart. Je kunt nu namelijk kiezen uit de volgende iconen: Gluten, Lactose, Organisch, Pittig, Vegan, Vegetarisch, Schaaldieren, Ei, Vis, Lupine, Weekdieren, Mosterd, Pinda, Soja en Zwaveldioxide. 

 

Je voegt een icoon toe door op (+) te klikken naast het gerecht op je menukaart. Vervolgens kun je een icoon toevoegen aan het gerecht. In de legenda, die zich onderaan de pagina bevindt, kun je ook de kleuren van het icoon aanpassen.

 

Hou onze website in de gaten

Het zijn natuurlijk vreemde tijden in de horeca, maar wij zitten niet stil! In de komende maanden zitten er nog een aantal updates aan te komen waarmee je goedkoop én eenvoudig alle zaken rondom je menukaart kunt beheren. Heb je in de tussentijd vragen voor ons of mis je bepaalde functionaliteiten? Stuur dan een mailtje naar info@onlinemenukaart.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terug naar blog

© 2023 Onlinemenukaart.nl