Nieuwe allergenen iconen Lees meer →

Camping menukaart maken

Wil je binnen de eetgelegenheid van jouw camping kunnen beschikken over een mooie menukaart? Met onze menukaart editor doe je dat eenvoudig zelf. Een camping menukaart zorgt voor een goede eerste indruk waardoor hét verschil kunt maken. Zowel in beleving als omzet.

Online Menukaart Maken
Camping menukaart

Camping menukaart maken voor een unieke presentatie

Elke camping heeft zijn eigen eetgelegenheden. Dit kan een à la carte restaurant zijn, een bistro of een grand café. Welke specialiteiten je jouw campinggasten ook te bieden hebt, een aansprekende menukaart is daarbij onmisbaar. Een goed ingedeelde menukaart die past bij de huisstijl van jouw camping verhoogt de omzet en draagt bij aan een goede klantervaring. Op onze website maak je snel en eenvoudig een mooie menukaart voor jouw camping.

Gratis uitproberen

Het mooie van Online Menukaart is dat je het gratis kunt uitproberen. Je hoeft pas te betalen op het moment dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Kies uit 9 thema's

Kies het ontwerp dat past bij jouw zaak! Je hebt keuze uit 9 unieke thema’s die geschikt zijn voor elk type zaak.

Gerechten en dranken toevoegen

Met onze intuïtieve menukaart editor voeg je eenvoudig gerechten, dranken en de bijbehorende prijzen aan je menukaart toe.

Eenvoudig kleuren aanpassen

Je menukaart moet natuurlijk aansluiten op de stijl van jouw zaak. Je hebt de vrijheid om de kleuren van je menukaart ontwerp naar eigen wens aan te passen.

Exporteren en printen

Tevreden met je menukaart? Na betaling kun je jouw menukaart exporteren naar een PDF-bestand. Dit bestand kun je zelf printen of naar de drukker sturen.

Publiceren op je website

Via een simpele koppeling kun je ervoor zorgen dat jouw menukaart ook automatisch zichtbaar is op je website.

Online menukaart maken met een professioneel design

Binnen de editor kun je gebruik maken van diverse thema’s en kleuren. Een menukaart ontwerpen voor jouw camping was nog nooit zo makkelijk. Je hoeft dus geen gebruik meer te maken van een grafisch ontwerper of designer. Zo kun je de menukaart altijd zelf aanpassen of wijzigen als dat nodig is. Bijvoorbeeld als je een nieuwe horecagelegenheid opent op de camping, of als je seizoensgebonden gerechten wilt toevoegen aan de menukaart.

Klaar om te starten?

Al reeds 1000'en zaken gingen je voor

© 2023 Onlinemenukaart.nl