Nieuwe allergenen iconen Lees meer →

Een kleine update met een groot effect

Een kleine update met een groot effect.

We zijn continu bezig met het verbeteren van Online Menukaart. Hierbij staan wij open voor jullie feedback. Onlangs kregen wij het verzoek van verschillende klanten om het mogelijk te maken om beschrijvingen over meerdere regels te kunnen spreiden. 

 

We hebben goed nieuws, vanaf vandaag is dit mogelijk! Wil je de tekst in de beschrijving naar een nieuwe regel? Dan klik je simpelweg op ‘enter’. Tevens kun je de tekst selecteren en aanpassen naar vet, cursief, onderstreept of doorgestreept. Selecteer de tekst die je wilt aanpassen met je muis. Nadat je de tekst hebt geselecteerd komen de opties tevoorschijn om de tekst aan te passen naar vet, cursief, onderstreept of doorgestreept. Hierdoor heb je weer net dat beetje extra vrijheid om je menukaart uniek te maken.

 

 

Er zitten nog meer updates aan te komen

We zijn daarnaast bezig met andere functionaliteiten om Online Menukaart nog beter te maken. In de komende maanden maken we het bijvoorbeeld mogelijk om een logo toe te kunnen voegen op elke pagina óf de functionaliteit om je menukaart buiten A4 ook eenvoudig op andere papierformaten zoals A5 of het Carré formaat op te maken. 

Heb je in de tussentijd vragen voor ons of mis je bepaalde functionaliteiten? Stuur dan een mailtje naar info@onlinemenukaart.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terug naar blog

© 2023 Onlinemenukaart.nl