Nieuwe allergenen iconen Lees meer →

Nieuw: gebruik je eigen kleuren op je menukaart

Ontwerp je eigen menukaart met je eigen kleuren

Steeds meer horecazaken ontdekken de voordelen van OnlineMenukaart. Het ontwerpen en beheren van je menukaart was nog nooit zo eenvoudig. Voortdurend proberen we onze dienstverlening te verbeteren. Daarom hebben we vandaag een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan onze menukaart editor. Je hebt vanaf nu de mogelijkheid om de kleuren van onze menukaart ontwerpen zelf aan te passen. We leggen de nieuwe functionaliteit kort uit.

 

Ultieme flexibiliteit 

Op onze website vind je op dit moment 6 basis ontwerpen. Je wilt natuurlijk dat het ontwerp van de menukaart aansluit op de huisstijl van jouw zaak. Om deze reden is het nu mogelijk om de kleuren op de menukaart aan te passen. In onze menukaarten editor vind je in de sidebar alle kleuren die op de menukaart kunt aanpassen. Klik op de kleur en vervolgens kun je eigen kleur selecteren. Dé ultieme flexibiliteit! 

Tevens vind je in de sidebar de mogelijkheid om in te stellen of je gebruik wilt maken van een voorpagina. Wil je dit niet? Dan zet je deze optie gewoon uit. Ook kun je instellen of je eurotekens wilt laten zien op je menukaart.

 

Nog meer functionaliteiten

In de toekomst zullen we nog een aantal nieuwe functionaliteiten toevoegen, zoals het kunnen markeren van vegetarische gerechten. Of wat dacht je van icoontjes om aan te geven dat gerechten bepaalde allergenen bevatten. Heb je in de tussen tijd vragen voor ons of mis je bepaalde functionaliteiten? Stuur dan een mailtje naar info@onlinemenukaart.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terug naar blog

© 2023 Onlinemenukaart.nl