Nieuwe allergenen iconen Lees meer →

We zijn live!

Online Menukaart Maken? Hét kan vanaf vandaag!

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan onze menukaart editor. We zijn dan ook heel blij en trots om te kunnen delen dat we vanaf vandaag officieel live zijn. De afgelopen tijd hebben de eerste testgebruikers al met onze menukaart editor kunnen werken, maar vanaf vandaag kan iedereen een gratis account aanmaken en starten met het ontwerpen van een menukaart.

 

Ons doel

We hebben zelf jaren ervaring met het ontwerpen van menukaarten voor horecazaken. We weten als geen ander hoe ingewikkeld en tijdrovend het soms kan zijn om je menukaart te wijzigen omdat je tóch net dat ene gerecht op je menukaart wilt veranderen. Middels onze menukaart editor kun je eenvoudig een menukaart maken en printen. Daarnaast bieden we jou de volledige flexibiliteit om je menukaart te beheren en aan te passen zonder dat je hiervoor afhankelijk bent van een derde partij.

 

Verdere ontwikkeling

Op dit moment kun je kiezen uit 6 ontwerpen. Deze ontwerpen kun je volledig op je eigen manier indelen zodat je menukaart perfect aansluit op jouw zaak. In de toekomst zullen we regelmatig nieuwe menukaart ontwerpen toevoegen. Daarnaast zullen we het op korte termijn mogelijk maken dat je de kleuren van alle menukaart ontwerpen zelf kunt aanpassen. Zo krijg je dus nog meer mogelijkheden om onze menukaart ontwerpen volledig op jouw zaak af te stemmen. 

We zullen de functionaliteiten van onze menukaart editor dus verder uitbreiden. Heb jij op dit moment een vraag, mis je een bepaalde functionaliteit of heb je tips voor ons? Wij horen graag wat we kunnen verbeteren! Stuur een mailtje naar info@onlinemenukaart.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terug naar blog

© 2023 Onlinemenukaart.nl