Nieuwe allergenen iconen Lees meer →

Online Menukaart volledig vernieuwd!

Online Menukaart Volledig Vernieuwd

Het zijn op dit moment vreemde tijden voor de horeca. Net als bij alle andere horecaondernemers was het bij ons de afgelopen tijd een stukje rustiger. We hebben dit moment aangegrepen om Online Menukaart te voorzien van een volledig nieuw design. Met dit nieuwe design kunnen wij het nog makkelijker maken om een nieuwe menukaart te ontwerpen en te beheren. Ideaal voor alle ondernemers die op 1 juni weer open gaan en van start willen gaan met een frisse menukaart!

 

Een fris design

In principe zijn alle functionaliteiten in onze menukaart editor hetzelfde gebleven. We hebben vooral veel tijd gestoken in het intuïtiever maken van de stappen die je moet doorlopen om een menukaart te ontwerpen. Tóch hebben ook een nieuwe functionaliteit toegevoegd. Vanaf nu is het namelijk ook mogelijk om een menukaart te ontwerpen op het Carré formaat. Dit formaat is ideaal voor gebruikers die graag een vierkante menukaart willen ontwerpen.  

 

In de komende maanden zitten er wel nog leuke updates aan te komen. We zijn bijvoorbeeld bezig met een functionaliteit waarmee je jouw menukaart eenvoudig aan je website kunt toevoegen. We zullen je hier binnenkort meer over vertellen. Heb je in de tussentijd vragen voor ons of mis je bepaalde functionaliteiten? Stuur dan een mailtje naar info@onlinemenukaart.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terug naar blog

© 2023 Onlinemenukaart.nl