Nieuwe allergenen iconen Lees meer →

Nieuw: menukaarten maken in A5 formaat

Nieuw: Menukaart in A5 formaat maken

Ondanks dat restaurants en cafés op dit moment niet open zijn,  zien wij dat iedereen druk bezig is met de ‘grote corona-schoonmaak’. Sommige van jullie zijn de zaak bijvoorbeeld aan het opruimen of aan het schilderen. Op het moment dat de deuren weer open mogen wil iedereen natuurlijk direct goed van start gaan. Op Online Menukaart zagen wij de afgelopen tijd juist een afname in het aantal menukaarten dat op onze website werd gemaakt, maar de afgelopen periode zien we een sterke toename van het aantal gebruikers. Dit is namelijk ook hét juiste moment om de menukaart nog eens tegen het licht te houden. Het leek ons dan ook een mooi moment om een nieuwe functionaliteit te lanceren. 

 

 

Menukaarten ontwerpen op A5 formaat

Het is de meest gestelde vraag die wij de afgelopen tijd hebben ontvangen: “Is het ook mogelijk om een menukaart op A5 formaat te maken?”. Nou, we hebben goed nieuws! Vanaf nu kun je naast A4 ook het A5 formaat kiezen voor het ontwerp van je menukaart. We hebben er voor gezorgd dat alle thema’s die beschikbaar waren op A4 nu ook correct werken in het A5 formaat. In de toekomst wordt het ook nog mogelijk om andere formaten te kunnen kiezen zoals A6, DIN, A5 Large, Carré M en Carré L. 

 

Online Menukaart blijft in beweging.

We zijn op dit moment bezig met een nieuw design. Dankzij het nieuwe design zal onze website nog gebruiksvriendelijker worden. Heb je in de tussentijd vragen voor ons of mis je bepaalde functionaliteiten? Stuur dan een mailtje naar info@onlinemenukaart.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terug naar blog

© 2023 Onlinemenukaart.nl